Our History

Samuel a luat o piatra pe care a pus-o intre Mitpa si Sen, si i-a pus numele EBEN-EZER (Piatra de ajutor) zicand: “…pana aici Domnul ne-a ajutat.” 1 Samuel 7:12

Cu douazeci de ani in urma un mic grup de frati cu mari emotii si sfinte nazuinti s-au adunat impreuna cu gandul sa I-l slaveasca pe Dumnezeu formand prima biserica penticostala romana din Georgia, crezand cu adevarat ca Dumnezeu v-a lucra intr-un mod deosebit si va binecuvanta aceasta lucrare.Va prezentam familiile fondatoare ale bisericii in ordinea in care au venit in Atlanta. Acestia sunt: Daniel si Mary Emerich, Vasile si Maria Turcin, Nicolae si Ileana Cuzman, Mariana Dragu, Marius si Laura Povean, Ioan si Dina Banciu, Vasile si Marioara Strimbu, Traian si Maria Ticarat, Dragos si Paraschiva Puha, Luca si Elena Oprea, Sorin si Dana Aldea, Eleonora Procopoi, Rodica Lazarian, Ioan si Marieta Berar, Mihai, Ana Roman, Vasile si Mariana Pop.

Va multumim si suntem datori sa va respectam si sa-L rugam pe Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca cu viata vesnica!Dorintele si visele fratilor si surorilor veterani ai biserici Philadelphia au fost ca sa construiasca o casa de rugaciune noua si sa aiba o biserica vie si duhovniceasca. Toate acestea au putut sa fie realizate prin post, rugaciune sacrificii si multa dedicare. “Dumnezeu nu este nedrept ca sa uite osteneala si dragostea pe care ati aratat-o pentru Numele Lui” Evrei 6:10.

Astazi biserica Philadelphia are peste opt sute de suflete si se bucura de prezenta Domnul la serviciile divine care sunt impodobite cu predici, poezi si imnurii de lauda la adresa lui Dumnezeu expuse de grupul de Lauda si Inchinare, Cor, Fanfara si Corul de Copii.

Ziua de Iunie 24, 2007 este o ziua de bucurie, fericire si multumire la adresa lui Dumnezeu din partea membrilor bisericii Philadelphia. “Iata ce placut si ce dulce este sa locuiasca fratii impreuna” Psalmul 133:1

Ne rugam ca Dumnezeu sa asculte si rugaciunile noastre asa cum a ascultat rugaciunea lui Solomon: “Cand si-a ispravit Solomon rugaciunea, sa pogorat foc din cer si a mistuit arderea de tot si jertfele, si slava Domnului a umplut casa.” 2 Cronici 7:1-3. Focul din cer si slava Domnului au fost vazute de toti cei care au participat la sfintirea Templului din Ierusalim. Ce au facut ei in urma celor intamplate? Ei si-au plecat fata la pamant pe pardoseala, s-au inchinat si au laudat pe Domnul zicand: “Caci este bun si indurarea Lui tine in veac!”

Dumnezeu sa binecuvanteze inaugurarea biserici noastre dealtfel sa faca El sa experimentam prezenta Lui in mod real la cea mai inalta dimensiune spirituala a Duhului Sfant! Amin!

This page is a work in progress. Check back for updates.